• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Chocoladebijbel

Van black velvet-taart tot macarons en van muntbonbon tot sticky toffee pudding

Kees Raat

Alle bindwijzen en edities

Chocoladebijbel

Van black velvet-taart tot macarons en van muntbonbon tot sticky toffee pudding

Kees Raat

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen tijdens openingsuren.
€ 33,99
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

Chocoladebijbel is hét naslagwerk voor de chocoladeliefhebber

Met meer dan 150 recepten, handige tips en aanwijzingen laat chocolatier Kees Raat in Chocoladebijbel de oneindige mogelijkheden van chocolade zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste chocoladerecepten. Van klassiekers als brownies en chocoladetruffels tot modernere creaties als oreo-koekjes en chocoladekroketten. Maak je eigen Mars, draai zelf chocolade-ijs, shake een chocoladecocktail, of wat dacht je van een overheerlijke chocoladesmoothie. Kortom, Chocoladebijbel is voor zowel de beginnende als de ervaren chocoladeliefhebber een verrassend en leerzaam naslagwerk.


MEER DAN 150 CHOCOLADERECEPTEN
HELDERE HOW-TO'S EN TECHNIEKEN
ZOWEL KLASSIEKE ALS MODERNE RECEPTEN
BOORDEVOL WEETJES OVER CHOCOLADE



Kees Raat (1965) is chocolatier en ijsmaker. Hij groeide op in een bakkersfamilie, maar ontdekte al snel dat zijn ware passie bij chocolade ligt. Nu, in zijn winkel Metropolitan op de Amsterdamse Warmoesstraat, maakt en verkoopt hij de lekkerste chocolade en het beste ijs.

Specificaties

  • Uitgever
    Carrera
  • Druk
    1
  • Verschenen
    dec. 2018
  • Bladzijden
    464
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • Afmetingen
    216 x 164 x 41 mm
  • Gewicht
    1184 gram
  • EAN
    9789048844401
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

Briljante bonen

Briljante bonen

Bloeme Burema
€ 30,00
De Syrische keuken van Imad

De Syrische keuken van Imad

Imad Alarnab
€ 29,95
5 Ingrediënten Mediterraan

5 Ingrediënten Mediterraan

Jamie Oliver
€ 33,99
De keuken van Sicilië

De keuken van Sicilië

Fabrizia Lanza
€ 35,00
Coucou!

Coucou!

Arend Jan de Wijnman
€ 18,95
Bloem, suiker, boter

Bloem, suiker, boter

Nicola Lamb
€ 33,99