0

Glacerie.

Geuren, kleuren, smaken en texturen. Het ultieme handboek voor ijs.

Hidde de Brabander

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Nog niet verschenen, verwacht op 2 mrt. 2021
  • Niet op voorraad in onze winkel
€ 39,99
Omschrijving

In 'Glacerie.', de nieuwste patisseriebijbel van Meester Patissier Hidde de Brabander, leer je alles over de historie en basis van ijs. De bereidingswijzen voor sorbet en sherbet, softijs, parfaits en kulfi komen stap-voor-stap aan bod, en Hidde daagt met zijn meesterstukken uit om zelf next-level ijscreaties te maken.

Net als in voorgangers 'Patisserie.' en 'Chocolaterie.' laat Hidde als geen ander zien dat vakkennis, prachtige fotografie door Remko Kraaijeveld en glasheldere recepturen net zo goed samengaan als ei, bloem en suiker.

Dit magnum opus over zomerse heerlijkheden is onmisbaar voor de serieuze thuisbakker of (semi)professional die de kunst van het ijs bereiden onder de knie wil krijgen.

“Het vakmanschap en de veelzijdigheid van Hidde staan garant voor nieuwe ideeën.” - Jacques Vos, oud manager IJscentrum

“Het is ongelofelijk knap dat Hidde de complexiteit van ijs toegankelijk maakt voor professionals én hobbykoks” - Caroline Kooij, SVH Meesterijsbereider

Over Hidde de Brabander
Hidde de Brabander is een van de drie Nederlandse Meester Patissiers. Hij heeft als chef-patissier voor meerdere sterrenrestaurants gewerkt. Daarnaast volgde hij de opleiding tot Gespecialiseerd IJsbereider aan het IJscentrum, het Nederlandse opleidingsinstituut voor ambachtelijke ijsbereiders, waarvan hij sinds 2020 ook manager is.

Specificaties
  • Uitgever
    Kosmos Uitgevers
  • Druk
    1
  • Verschenen
    jul. 2020
  • Bladzijden
    224
  • Genre
    Eten en drinken algemeen
  • Afmetingen
    277 x 201 x 27 mm
  • Gewicht
    1088 gram
  • EAN
    9789021576695
  • Bindwijze
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

Paramaribo

Paramaribo

Judith Cyrus
€ 34,99
Een boek over brood

Een boek over brood

Issa Niemeijer
€ 30,00
De Banketbakker

De Banketbakker

Jonah Freud
€ 35,00
Bakbijbel

Bakbijbel

Rutger van den Broek
€ 33,99
Een ode aan groenten

Een ode aan groenten

Alice Zaslavsky
€ 40,00