• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Hoe smaakt het?

Nieuwe inzichten uit de wetenschap van proeven en ruiken

Garmt Dijksterhuis

Alle bindwijzen en edities

Hoe smaakt het?

Nieuwe inzichten uit de wetenschap van proeven en ruiken

Garmt Dijksterhuis

Paperback | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Niet op voorraad in onze winkel
€ 19,95
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

Hoe komt het dat je proeft wat je proeft, en ruikt wat je ruikt? Er bestaan tal van boeken over lekker eten, maar slechts weinig boeken leggen uit hoe het komt dat je ‘lekker’ van ‘vies’ kunt onderscheiden. Proeven doe je met je tong en ruiken met je neus, maar hoe werken ze eigenlijk? In dit boek leer je meer over de vele aspecten van smaak en reuk, over de wisselwerking tussen het voedsel en de zintuigen, maar vooral ook over het grote belang van de psychologie bij proeven, ruiken, eten en voedselkeuze. Aan bod komen onder meer de basissmaken en de zoektocht naar basisgeuren, het samenspel van de verschillende zintuigen, de smaak- en geurreceptoren, het gebruik van smaak- en geurstoffen, maar ook het horen en voelen van voedsel en de relatie tussen eten en emotie. Met Hoe smaakt het? begrijp je beter wat lekker eten lekker maakt. Garmt Dijksterhuis is geur- en smaakwetenschapper. Hij publiceert over de psychologie van het eten.

Specificaties

  • Uitgever
    Eburon
  • Druk
    2
  • Verschenen
    mrt. 2022
  • Bladzijden
    180
  • Genre
    Dieetkunde en voeding
  • Afmetingen
    210 x 148 x 12 mm
  • Gewicht
    269 gram
  • EAN
    9789463013932
  • Paperback
    Paperback
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

Écht lekker glutenvrij

Écht lekker glutenvrij

Marike Bol
€ 29,99
Voedzaam & Snel - Wrap it up!

Voedzaam & Snel - Wrap it up!

Jennifer & Sven
€ 17,50
Veroudering afremmen via voeding

Veroudering afremmen via voeding

Eric De Maerteleire
€ 25,99
Proteïne power kookboek

Proteïne power kookboek

Shelley Darlington
€ 26,99
Vasten voor beginners

Vasten voor beginners

Martijn Spek
€ 18,50