• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Alle bindwijzen en edities

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Niet leverbaar
€ 12,99
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

In 30 heerlijk verkoelende recepten deelt ijsfanaat Marleen Visser de edele kunst van het ijs maken. In 'IJs' vind je recepten voor roomijs, sorbetijs en ijslollies. Naast de basisrecepten leer je heerlijke en verrassende combinaties maken, zoals spicy honingijs met perzik & merengue, ijslollies met komkommer, munt & granaatappel of tahini-chocoladeijs met stukjes chocolade. Alle recepten zijn makkelijk thuis te maken met behulp van een ijsmachine, powerblender of wat ijsvormpjes.

Specificaties

  • Uitgever
    Becht
  • Druk
    1
  • Verschenen
    jun. 2020
  • Bladzijden
    72
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • Afmetingen
    198 x 196 x 12 mm
  • Gewicht
    332 gram
  • EAN
    9789023016540
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

Chez Bijdendijk

Chez Bijdendijk

Joris Bijdendijk
€ 34,99
Simpel

Simpel

Yotam Ottolenghi
€ 33,99
Toscanini: pasta

Toscanini: pasta

Maud Moody
€ 35,00
De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden
€ 34,99
Anna's perfecte smaken

Anna's perfecte smaken

Anna Jones
€ 34,99  € 29,99
Ovenschotelbijbel

Ovenschotelbijbel

Janneke Philippi
€ 34,99