• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Impact of Food Processing on Anthocyanins

Xiaonan Sui

Impact of Food Processing on Anthocyanins
Impact of Food Processing on Anthocyanins

Impact of Food Processing on Anthocyanins

Xiaonan Sui

Paperback | Engels
  • Leverbaar, levertijd is 10-15 werkdagen
  • Niet op voorraad in onze winkel
€ 118,95
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving


This thesis studies the impact of food processing on the stability and antioxidant capacity of anthocyanins in aqueous and real food systems.

Specificaties

  • Uitgever
    Springer Verlag, Singapore
  • Verschenen
    jul. 2018
  • Genre
    Levensmiddelentechnologie
  • Afmetingen
    235 x 155 mm
  • EAN
    9789811096662
  • Paperback
    Paperback
  • Taal
    Engels

Gerelateerde producten

Hoe smaakt het?

Hoe smaakt het?

Garmt Dijksterhuis
€ 19,95
The future of food

The future of food

Jorg Snoeck
€ 29,99
Proeven van succes

Proeven van succes

Joep Brinkman
€ 99,00
De praktijkbrouwer

De praktijkbrouwer

Gilbert Baetslé
€ 49,99
Levensmiddelenhygiëne

Levensmiddelenhygiëne

G.J.A. Ridderbos
€ 74,95
De tomaat

De tomaat

Annemieke Hendriks
€ 25,99