• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Meer meesterlijk brood

van brioche tot bijzondere broodjes

Robèrt van Beckhoven & Ria Bitter

Alle bindwijzen en edities

  • Hardback / gebonden

    2015

    € 23,99

Meer meesterlijk brood

van brioche tot bijzondere broodjes

Robèrt van Beckhoven & Ria Bitter

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Niet op voorraad in onze winkel
€ 23,99
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

Nog meer broodrecepten van Hollands meest succesvolle bakker!

Meer meesterlijk brood gaat verder waar Robèrt van Beckhovens eerste boek Meesterlijk brood ophoudt. De Meester Boulanger geeft in zijn tweede boek nog meer informatie over de broodnodige ingrediënten. Hij verklapt de tien gouden tips om teleurstellingen uit de oven te voorkomen. En, het allerbelangrijkste, hij geeft een dertigtal nieuwe, originele recepten prijs, zoals recepten met getoerd deeg (croissants), broodjes voor elke gelegenheid (worstenbroodjes, paasstol, kerstbrood) en zoete en hartige brioche. Als een ware meester neemt Robèrt de thuisbakker bij de hand om hem door middel van gevarieerde recepten, duidelijke uitleg, stap-voor-stap foto’s en filmpjes de kunst van het bakken bij te brengen.

Robèrt van Beckhoven heeft het ambacht van bakken van jongs af aan meegekregen. Als enige in Nederland is hij zowel Meester Patissier als Meester Boulanger, weet alles over brood en heeft een enorme ervaring met het overdragen van zijn kennis in zijn populaire werkshops. Ook op dat gebied is hij een ware meester. Ròbert van Beckhoven is landelijk bekend geworden door zijn rol als jurylid in het programma Heel Holland Bakt. Ook is hij te zien in het programma BROOD van Omroep MAX. Hierin reist hij door Europa op zoek naar verhalen, geheimen en achtergronden van brood. Hij onderzoekt, samen met collega-bakkers, leermeesters en andere connaisseurs, de ingrediënten, het maakproces en de vele verschillende vormen van het dagelijkse brood.

Specificaties

  • Uitgever
    Spectrum
  • Druk
    1
  • Verschenen
    jun. 2015
  • Bladzijden
    176
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • Afmetingen
    249 x 177 x 20 mm
  • Gewicht
    594 gram
  • EAN
    9789000346837
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

Anna's perfecte smaken

Anna's perfecte smaken

Anna Jones
€ 34,99  € 29,99
Grieks!

Grieks!

Georgina Hayden
€ 27,50
Ovenschotelbijbel

Ovenschotelbijbel

Janneke Philippi
€ 34,99
Flavour

Flavour

Sabrina Ghayour
€ 27,50
Gezonde darmen

Gezonde darmen

Annemieke Jansen
€ 22,99
Pien laat haar eten zien - vol. 2

Pien laat haar eten zien - vol. 2

Pien Wekking
€ 26,99