0

Over charcuterie

Meneer Wateetons

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen tijdens openingsuren.
€ 31,99
Omschrijving

In Over charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet. Met Over charcuterie in de hand maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.

Meneer Wateetons eet, soms wel drie keer per dag. Een geweldige kok is hij niet en de opmaak van zijn borden is verschrikkelijk. Experimenteren, dat kan hij dan weer wel. Met wisselende uitkomsten. Eigenlijk gaat schrijven over eten hem het beste af. Dat doet hij dan ook vrijwel dagelijks op zijn blogs wateetons.com en worstlog.com. Verder schrijft hij columns voor Elle Eten, maakt hij filmpjes op foodtube.nl en is hij auteur van de boeken Over Worst (2011), Over Rook (2014), Over Rot (2015), Over Drank (2016) en Worstbijbel (2018). Zijn boeken brengt hij in de praktijk door het geven van humoristische en leerzame workshops.

Specificaties
  • Uitgever
    Carrera
  • Druk
    1
  • Verschenen
    mei 2019
  • Bladzijden
    288
  • Genre
    Eten en drinken algemeen
  • Afmetingen
    257 x 196 x 32 mm
  • Gewicht
    1300 gram
  • EAN
    9789048845347
  • Bindwijze
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

Jamie Oliver - 7 x anders

Jamie Oliver - 7 x anders

Jamie Oliver
€ 29,99  € 20,00
Ketokuur 2

Ketokuur 2

Pascale Naessens
€ 25,99
Ingelepeld

Ingelepeld

Tim Spector
€ 21,95