0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
Omschrijving

In Over Charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet. Met Over Charcuterie in de hand maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.

Specificaties
  • Uitgever
    Carrera
  • Druk
    1
  • Verschenen
    mei 2019
  • Bladzijden
    609
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • EAN
    9789048845354
  • Bindwijze
    E-boek
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

Van Boven in het wild

Van Boven in het wild

Yvette van Boven
€ 34,99
De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€ 24,99
Van Boven in het wild zakboek

Van Boven in het wild zakboek

Yvette van Boven
€ 18,50
Vega

Vega

Janneke Philippi
€ 29,99