• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Over rot 2.0

het geactualiseerde handboek voor fermenteren

Meneer Wateetons

Alle bindwijzen en edities

Over rot 2.0

het geactualiseerde handboek voor fermenteren

Meneer Wateetons

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen tijdens openingsuren.
€ 32,50
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

Must have: geactualiseerde editie van 'Over Rot'. Hét Nederlandse standaardwerk over fermenteren is geactualiseerd. 'Over Rot 2.0' bevat tientallen nieuwe recepten, feitjes en weetjes, gaat dieper in op de culinaire toepasbaarheid van je gefermenteerde producten, en bevat een volledig nieuw katern met een overzicht van fermentatietechnieken uit alle delen van de wereld. Met maar liefst 400 pagina's bevat het 25% meer informatie! Kom alles te weten over het fermenteren van groenten, vlees, vis, bonen, granen en zuivel. Meneer Wateetons neemt je stap voor stap én met humor mee in de wondere wereld van voedselveranderende microben. Zonder dat we erbij stil staan, eten we elke dag gefermenteerd voedsel; van yoghurt bij het ontbijt, koffie op het werk, botterhammen met kaas bij de lunch tot 's avonds een plakje worst met een biertje. 'Over Rot 2.0' is het resultaat van gedegen onderzoek en eindeloos uitproberen, en beschrijft alle facetten van fermenteren. Het is daarmee hét fermentatiehandboek voor de hobbykok of professional en laat je ontdekken hoe leuk, lekker en avontuurlijk het is om thuis zelf aan de slag te gaan met fermenteren. Brouw je eigen bier, cider of wijn en leer Thaise vissaus, Japanse miso of Finse viili-yoghurt bereiden. De mogelijk zijn eindeloos. Uiteraard is er veel aandacht voor veiligheidsmaatregelen, leer je hoe je met eenvoudige middelen je eigen fermentatiebenodigdheden in elkaar knutselt en ontbreken ook de foutanalyses niet. Met originele en smakelijke receptuur is deze geactualiseerde editie meer dan compleet.

Specificaties

  • Uitgever
    Good Cook B.V.
  • Druk
    1
  • Verschenen
    aug. 2019
  • Bladzijden
    400
  • Genre
    Koken: conserveren en invriezen
  • Afmetingen
    244 x 196 x 38 mm
  • Gewicht
    1304 gram
  • EAN
    9789461432162
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

Noma's handboek voor fermenteren

Noma's handboek voor fermenteren

René Redzepi
€ 39,99
Inmaken

Inmaken

Jonah Freud
€ 39,99
Inmaken & fermenteren

Inmaken & fermenteren

Petra Casparek
€ 22,95
Handboek inmaken & bewaren

Handboek inmaken & bewaren

Petra Casparek
€ 24,95
Sous-vide thuis

Sous-vide thuis

Lisa Q. Fetterman
€ 34,99
Zuurgoed

Zuurgoed

Sanne Zwart
€ 25,99