0

Pastabijbel

van agnolotti tot rigatoni en van tagliatelle tot zite

Roberta Pagnier & Lotje Deelman

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen mogelijk op vooraf afgesproken tijdslot.
€ 33,99
Omschrijving

Met meer dan 130 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Roberta in Pastabijbel de oneindige mogelijkheden van pasta zien, uiteraard geheel volgens Italiaanse traditie. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van verschillende soorten pasta's en sauzen. Van klassiekers zoals spaghetti carbonara en alle vongole tot minder bekende gerechten als pizzoccheri alla valtellina en zite alla sangiovanello. Pastabijbel is voor zowel de beginnende kok als het kookwonder een verrassend en leerzaam naslagwerk.

Roberta Pagnier (1979) maakte kennis met de Italiaanse keuken via haar Italiaanse moeder. Ze kreeg de smaak te pakken en kookt Italiaans aan de hand van herinneringen aan het smaakvolle eten van haar familie. Ze heeft altijd in de culinaire wereld gewerkt: ze maakte kookvideo's voor Het Parool en is een vaste chef bij 24Kitchen en in Carlo's TV Café op RTL4. Bovenal is Roberta dol op pasta!

Specificaties
  • Uitgever
    Carrera
  • Druk
    1
  • Verschenen
    sep. 2017
  • Bladzijden
    448
  • Genre
    Eten en drinken algemeen
  • Afmetingen
    218 x 163 x 47 mm
  • Gewicht
    1261 gram
  • EAN
    9789048836901
  • Bindwijze
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

De Banketbakker

De Banketbakker

Jonah Freud
€ 35,00
Groenten - Snel & Simpel

Groenten - Snel & Simpel

Orathay Souksisavanh
€ 7,95
De snelle bakplaat

De snelle bakplaat

Rukmini Iyer
€ 15,00
Bakbijbel

Bakbijbel

Rutger van den Broek
€ 33,99