• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Regional Cooking of Italy

Ingredients, Techniques, Traditions, 325 Recipes

Valentina Harris

Regional Cooking of Italy
Regional Cooking of Italy

Regional Cooking of Italy

Ingredients, Techniques, Traditions, 325 Recipes

Valentina Harris

Samengesteld pakket | Engels
  • Tijdelijk niet leverbaar. Leverdatum is onbekend.
  • Niet op voorraad in onze winkel
€ 26,50
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

A collection of five sumptuous cookbooks that encompass the world-famous regional cuisines of Italy, written by award-winning author Valentina Harris with 1800 stunning photographs by Martin Brigdale.

Valentina Harris is an authority on Italian cuisine. Descended from the Renaissance family Sforza, she grew up in Italy and attained diplomas for teaching and cooking at the Scuola di Alta Cucina Cordon Bleu School in Rome.

Specificaties

  • Uitgever
    Aquamarine
  • Verschenen
    jan. 2013
  • Bladzijden
    128
  • Genre
    Nationale en regionale keuken
  • Afmetingen
    215 x 175 x 55 mm
  • Gewicht
    1838 gram
  • EAN
    9781908991010
  • Samengesteld pakket
    Samengesteld pakket
  • Taal
    Engels

Gerelateerde producten

Levant van mezze tot baklava

Levant van mezze tot baklava

Ghillie BASAN
€ 32,95
Donuts

Donuts

Sandra Mahut
€ 11,99
Blauw's Veggie Kitchen

Blauw's Veggie Kitchen

Joke Boon
€ 29,99
Ti amo Roma

Ti amo Roma

Lisa NIESCHLAG
€ 32,95
Mangiamo!

Mangiamo!

Sarah Puozzo
€ 34,99
5 Ingrediënten Mediterraan

5 Ingrediënten Mediterraan

Jamie Oliver
€ 33,99