• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Smart cooking compleet

lekkere recepten, goede ingrediënten, een gedegen voorbereiding en een snelle afronding

Julius Jaspers

Alle bindwijzen en edities

  • E-boek

    2015

    € 14,99

Smart cooking compleet

lekkere recepten, goede ingrediënten, een gedegen voorbereiding en een snelle afronding

Julius Jaspers

E-boek
| Nederlands | Digitaal watermerk
  • Leverbaar. Direct te downloaden.
€ 14,99
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.
Open de flessen, omring je met de beste ingrediënten en ga aan de slag!'

Van kinds af aan is Jaspers bezig met eten. Op de middelbare school kluste hij al bij met koken en op de dag na zijn eindexamen vertrok hij naar Frankrijk om zijn eigen restaurantje te openen. Na terugkomst vestigde Julius zich als traiteur en cateraar in Amsterdam. Na een carrière in de 'software' koos hij voor een carrière in de 'hardware' en gaf twintig jaar lang leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar. Momenteel is Julius co-presentator van RTL's Topchef, schrijft hij kookboeken en heeft hij een adviserende functie in de horeca. Je kunt Julius dagelijks volgen op www.smartday.nl. Zijn motto luidt: 'Open de flessen, omring je met de beste ingrediënten en aan de slag!'

Mijn filosofie is dat koken en eten ontzettend belangrijk zijn, maar dat het wel leuk moet blijven. Het Smart Cookingconcept gaat over entertainen, koken voor vrienden terwijl je je met diezelfde vrienden bezighoudt en niet de hele avond in de keuken staat. Niets is leuker dan te koken voor vrienden en het vooral met hen op te peuzelen. Niets is vervelender dan dat je je de hele avond uitslooft en je de gasten pas bij hun vertrek spreekt. Dat kan anders!



Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.

Specificaties

  • Uitgever
    Carrera
  • Druk
    1
  • Verschenen
    mrt. 2015
  • Bladzijden
    337
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • EAN
    9789048827534
  • E-boek
    E-boek
  • Taal
    Nederlands
  • Beveiliging
    Digitaal watermerk

Gerelateerde producten

De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€ 25,99
Kunnen we al buiten eten?

Kunnen we al buiten eten?

Marjoleine de Vos
€ 13,50
Briljante bonen

Briljante bonen

Bloeme Burema
€ 30,00
De Syrische keuken van Imad

De Syrische keuken van Imad

Imad Alarnab
€ 29,95
De keuken van Sicilië

De keuken van Sicilië

Fabrizia Lanza
€ 35,00