• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Visbijbel

werken met vis

Bart van Olphen

Visbijbel
Visbijbel

Alle bindwijzen en edities

Visbijbel

werken met vis

Bart van Olphen

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen tijdens openingsuren.
€ 34,99
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

Visbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van alle gangbare in Europa verkrijgbare en duurzaam gevangen vis, schaal- en schelpdieren.

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke basistechnieken om vis-, schaal- en schelpsoorten schoon te maken en te bereiden: van kabeljauwwangen snijden, oesters openen en platvis fileren tot tonijnsteak grillen, pijlinktvis bakken en vis roken. De basisbereidingen zijn gelardeerd met praktische vingerwijzingen, klassieke sauzen en traditionele visrecepten uit Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Groot-Brittannië, België en Nederland.

Naast een informatief naslagwerk van de veelvoorkomende soorten op de Europese vismarkt biedt Visbijbel allerhande tips die het maken van een duurzame keuze vereenvoudigen.

- Technieken om vis schoon te maken
- Meer dan 90 basisbereidingen
- Duidelijke stap-voor-stapfoto's
- Koude en warme sauzen
- Traditionele visrecepten


Via de Parijse sterrenkeukens belandde Bart van Olphen in de vis. Al meer dan tien jaar zet hij zich in voor het consumeren van duurzaam gevangen vis. Met zijn bedrijf Fish Tales en via zijn veelgeprezen kookboeken wil Bart de consument laten zien dat je alleen kunt genieten van wilde vis als die is gevangen door mensen die geven om hun vangst en de zee; vissers die bewust omgaan met de oceanen als bron van (hun) leven. Want goede vis kan niet mis! Na zijn eerste kookboek Fish Tales, bekroond met een Gourmand-award, volgde Het Nederlands viskookboek, winnaar Gouden Tulp 2013, en Werken met vis, genomineerd voor een Gourmand-award.



Via de Parijse sterrenkeukens belandde Bart van Olphen in de vis. Al meer dan tien jaar zet hij zich in voor het consumeren van duurzaam gevangen vis. Met zijn bedrijf Fish Tales en via zijn veelgeprezen kookboeken wil Bart de consument laten zien dat je alleen kunt genieten van wilde vis als die is gevangen door mensen die geven om hun vangst en de zee; vissers die bewust omgaan met de oceanen als bron van (hun) leven. Want goede vis kan niet mis! Na zijn eerste kookboek Fish Tales, bekroond met een Gourmand-award, volgde Het Nederlands viskookboek, winnaar Gouden Tulp 2013, en Werken met vis, genomineerd voor een Gourmand-award en Kookboek van het Jaar 2013.

Specificaties

  • Uitgever
    Carrera
  • Druk
    1
  • Verschenen
    mei 2014
  • Bladzijden
    496
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • Afmetingen
    217 x 162 x 46 mm
  • Gewicht
    1248 gram
  • EAN
    9789048820948
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

Briljante bonen

Briljante bonen

Bloeme Burema
€ 30,00
De Syrische keuken van Imad

De Syrische keuken van Imad

Imad Alarnab
€ 29,95
5 Ingrediënten Mediterraan

5 Ingrediënten Mediterraan

Jamie Oliver
€ 33,99
De keuken van Sicilië

De keuken van Sicilië

Fabrizia Lanza
€ 35,00
Coucou!

Coucou!

Arend Jan de Wijnman
€ 18,95