• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Alle bindwijzen en edities

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Niet leverbaar
€ 25,00
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

In We Love Beef laten chefs Alain Caron en Richard van Oostenbrugge zien hoe veelzijdig én veelomvattend een rund is. In hun recepten gebruiken ze alles, van tong tot staart, van borst tot haas. Als je rundvlees koopt van topkwaliteit, geniet je van meer dan alleen biefstuk en burgers.
We Love Beef is gelardeerd met foto's van Richard en Alain in Engeland, waar ze gepassioneerde veeboeren en slagers bezochten, door Londen scharrelden speurend naar rundvlees en daar van alles aantroffen; van een memorabele bagel met pekelvlees in de ochtend, runderlever met uien for lunch, tot de beste steaks van de stad in de avond.

Extra: Een uitgebreid beef-abc.

'Deze bereidingen met beef door Alain en Richard zijn smaakvol, met lef en respect voor het mooie product bereid. Voor iedereen die rundsvlees adoreert en dit zelf graag klaarmaakt voor de mooie momenten in het leven.' - Sergio Herman

'Toen ik bij The Fat Duck werkte, was chef Heston Blumenthal altijd heel enthousiast over vlees van Longhorn runderen, en in het bijzonder het vlees van de runderen van Richard Vaughan. Ik vind het geweldig dat Alain en Richard dit prachtige vlees nu ook hebben ontdekt, omarmd en het in Nederland introduceren.' - François Geurds

'Eigenlijk ben ik jaloers op Alain en Richard, ik had zelf graag een boek als dit gemaakt. Een boek waarin we aangespoord worden om alle delen van het rund te gebruiken. Maar ik ben ook blij dat zo'n boek er nu is, informatief, compleet en inspirerend!' - Herman den Blijker

Specificaties

  • Uitgever
    Carrera
  • Druk
    1
  • Verschenen
    nov. 2013
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • Afmetingen
    246 x 175 x 21 mm
  • Gewicht
    697 gram
  • EAN
    9789048818990
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

Book of Bacon

Book of Bacon

Jord Althuizen
€ 34,99
De Syrische keuken van Imad

De Syrische keuken van Imad

Imad Alarnab
€ 29,95
Vis van de BBQ

Vis van de BBQ

Bart van Olphen
€ 35,00
De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€ 25,99
CDMX

CDMX

Rosa Cienfuegos
€ 29,95