• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Wildbijbel

Werken met wild

Peter Klosse

Alle bindwijzen en edities

Wildbijbel

Werken met wild

Peter Klosse

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen tijdens openingsuren.
€ 34,99
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

Wildbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van al het gangbare, in Nederland te verkrijgen wild.

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, voor te bereiden. Met behulp van de basistechnieken kun je de prachtige stukken vlees op verschillende manieren bereiden, van roken tot pekelen en van braden tot konfijten. Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geeft zijn mooiste wildgerechten prijs, zoals canard à l'orange en Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen.

Technieken om wild voor te bereiden, van fazant tot edelhert
Meer dan 25 recepten van de chefs van De Echoput
Heldere stap-voor-stapfoto's
Van klassieke bereidingen tot moderne gerechten
Inclusief een hoofdstuk over wijn en wild



Peter Klosse is eigenaar van Hotel De Echoput in Apeldoorn en oprichter van de Academie voor Gastronomie. Klosse benadert de begrippen smaak en proeven op een wetenschappelijke manier. Hij publiceerde meerdere boeken en ontwikkelde het moderne smaakdenken dat inmiddels overal wordt toegepast. Klosse heeft dit boek gemaakt met medewerking van de chefs Theus de Kok en Peter Paul van den Breemen.

Specificaties

  • Uitgever
    Carrera
  • Druk
    1
  • Verschenen
    okt. 2018
  • Bladzijden
    464
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • Afmetingen
    218 x 162 x 44 mm
  • Gewicht
    1177 gram
  • EAN
    9789048844845
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

Dé bakplaat

Dé bakplaat

Rukmini Iyer
€ 19,99
Het slowcookerboek

Het slowcookerboek

Sabine Koning
€ 21,99
Get Fit

Get Fit

Frederique Ypenburg
€ 24,95
Italopop

Italopop

Vanja van der Leeden
€ 39,99
Budget Vegan in 30 minuten

Budget Vegan in 30 minuten

Saskia Sidey
€ 16,50