0
Vanaf €15,- geen verzendkosten.
Snelle levering aan huis, maar ook af te halen in de winkel.
Snelle levering aan huis, maar ook af te halen in de winkel.
€ 24,95

Alles is dit boek is zuur: van ceviche en zuurkoolkroketjes met gin-mayonaise tot en met in karnemelk gemarineerde kip en yuzulimonade. Bas Robben laat zien dat zuur vaak precies is wat er mist in een gerecht, zonder dat je het zelf doorhebt. Groentesoep knapt enorm op van een kneepje citroensap. Maar ook stoofpotten, roomijs en Japanse ramen smaken net een beetje beter met een vleugje zuur.

Zuur is niet alleen qua smaak interessant, maar ook zeker als bereiding. Door middel van leuke achtergrondinformatie doe je kennis op die direct toepasbaar is op je dagelijkse koken. Wedden dat je nooit meer een marinade zonder zuur durft te maken? Dit boek geeft je zestig recepten, van Oer-Hollands tot Oost-Aziatisch, waarin zuur een hoofdrol speelt.

  • Bindwijze: Hardback / gebonden
  • Uitgever: Good Cook B.V.
  • Druk: 1
  • Verschenen: okt. 2016
  • Taal: Nederlands
  • Bladzijden: 240
  • Genre: Eten en drinken algemeen
  • Dimensies: 286 x 211 x 26 Millimeters
  • Gewicht: 1226 gram
  • EAN: 9789461431561

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Dit product heeft nog geen uitgebreide reviews

Geef uw mening en schrijf als eerste een review.

Gerelateerde producten

Jamie Oliver - 5 ingredienten

Jamie Oliver - 5 ingredienten

Jamie Oliver
€ 29,99
TLV

TLV

Jigal Krant
€ 29,99
Smokey Goodness 3

Smokey Goodness 3

Jord Althuizen
€ 24,99
Puur lichter

Puur lichter

Pascale Naessens
€ 24,99