• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Acidity Management in Must and Wine

Volker Schneider & Sarah Troxell

Acidity Management in Must and Wine
Acidity Management in Must and Wine

Acidity Management in Must and Wine

Volker Schneider & Sarah Troxell

Hardback / gebonden | Engels
  • Leverbaar, levertijd 4-6 weken.
  • Niet op voorraad in onze winkel
€ 43,95
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

Specificaties

  • Uitgever
    Board and Bench
  • Verschenen
    dec. 2018
  • Bladzijden
    150
  • Genre
    Levensmiddelentechnologie
  • Afmetingen
    251 x 175 x 10 mm
  • Gewicht
    295 gram
  • EAN
    9781935879183
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Engels

Gerelateerde producten

De banaan

De banaan

Gert Kema
€ 12,50
Hoe smaakt het?

Hoe smaakt het?

Garmt Dijksterhuis
€ 19,95
The future of food

The future of food

Jorg Snoeck
€ 29,99
Proeven van succes

Proeven van succes

Joep Brinkman
€ 99,00
De praktijkbrouwer

De praktijkbrouwer

Gilbert Baetslé
€ 49,99
Levensmiddelenhygiëne

Levensmiddelenhygiëne

G.J.A. Ridderbos
€ 74,95