• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Alle bindwijzen en edities

  • Hardback / gebonden

    2021

    € 25,00
Hardback / gebonden | Nederlands
  • Niet leverbaar
€ 25,00
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leert Rutger van den Broek je stap voor stap alle belangrijke basisbaktechnieken: van amandelspijs en bladerdeeg tot Italiaanse meringue en citrusschilletjes konfijten. Daarnaast biedt Bakbijbel meer dan 160 bakrecepten: van tijdloze klassiekers als appeltaart, kletskoppen, slagroomsoesjes en wentelteefjes tot originele brownies, friandises, tulband en pistachepavlova á la Rutger. Ook geeft Rutger allerhande tips, praktische aanwijzingen en originele serveersuggesties voor het allerlekkerste en mooiste bakresultaat.

Rutger van den Broek gooide hoge ogen als winnaar van de eerste editie van Heel Holland Bakt. Als kind klom hij al op het aanrecht als zijn moeder aan het bakken was. Eerder verschenen onder meer Het hartige bakboek, Rutger bakt, Rutger bakt feestelijk en Cakes. Van zijn bestsellers Bakbijbel en Koekjesbijbel zijn inmiddels meer dan 70.000 exemplaren verkocht. Ook heeft Rutger een veelgelezen bakblog RutgerBakt.nl.

Specificaties

  • Uitgever
    Carrera
  • Druk
    1
  • Verschenen
    mei 2021
  • Bladzijden
    496
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • Afmetingen
    218 x 163 x 47 mm
  • Gewicht
    1245 gram
  • EAN
    9789048861262
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

REPEAT

REPEAT

Antoinette Hertsenberg
€ 32,50
Toscanini: pasta

Toscanini: pasta

Maud Moody
€ 35,00
Flavour

Flavour

Sabrina Ghayour
€ 27,50
De beste groenterecepten van Pascale

De beste groenterecepten van Pascale

Pascale Naessens
€ 20,99