• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

De BBQatlas

Julius Jaspers

Alle bindwijzen en edities

De BBQatlas

Julius Jaspers

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 16.00 besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen tijdens openingsuren.
€ 35,00
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

Van Alaska tot Zuid-Afrika overal in de wereld wordt er gebarbecued. Overal met eigen ingrdiënten en op eigen wijze. In De BBQ-atlas laat Julius Japsers zien hoe divers barbequen kan zijn. In meer dan 150 recepten neemt hij je de hele wereld mee over. Van BBQ-party's in Australië, satés in Indonesië, kamado's uit Japan, groente uit het Midden Oosten, vis uit Scandinavië, streetfood uit Azië tot goede stukken vlees uit Argentinië.

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.

Specificaties

  • Uitgever
    Carrera
  • Druk
    1
  • Verschenen
    jun. 2021
  • Bladzijden
    552
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • Afmetingen
    266 x 194 x 50 mm
  • Gewicht
    2012 gram
  • EAN
    9789048860548
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

Toscanini: pasta

Toscanini: pasta

Maud Moody
€ 35,00
Simpel

Simpel

Yotam Ottolenghi
€ 33,99
5 Ingrediënten Mediterraan

5 Ingrediënten Mediterraan

Jamie Oliver
€ 33,99
Pien laat haar eten zien - vol. 2

Pien laat haar eten zien - vol. 2

Pien Wekking
€ 26,99
Brutto

Brutto

Russell Norman
€ 34,99
De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€ 25,99