• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Het lekkerste uit Turkije

60 must eat gerechten

Hilal Kayis Sungur

Alle bindwijzen en edities

  • Hardback / gebonden

    2023

    € 29,99

Het lekkerste uit Turkije

60 must eat gerechten

Hilal Kayis Sungur

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen tijdens openingsuren.
€ 29,99
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

Maak een culinaire rondreis door Turkije

Het lekkerste uit Turkije is dé culinaire bucket list: als je het land wilt kennen, móet je deze gerechten maken en eten. Het boek bevat 60 recepten van zowel alom bekende Turkse klassiekers (lahmacun!) als verrassende streekgerechten, met bijbehorende foto.

- 60 must-eat gerechten
- van Turks ontbijt tot desserts en drankjes
- recept- en sfeerfotografie
- informatie over land, keuken, ingrediënten en culinaire tradities op feestdagen e.d.

Dompel je onder en ervaar de rijke eet- en drinkcultuur van Turkije. Hilal Kayis neemt de thuiskok aan de hand en laat zien wat de keuken van haar vaderland zo speciaal maakt. We kennen allemaal de Turkse mezze, börek, dolma en köfte, maar deze rijke keuken kent ook invloeden uit omringende landen. Bovendien heeft iedere streek zijn eigen smaken. Proef Kara lahana (boerenkool uit het noorden), beyran corbasi (soep uit het oosten), yaglama (traditionele laagjestaart met gehakt uit Kayseri) of de Turkse ontbijtgerechten sucuklu yumurta (Turkse worst met ei) en cay, de nationale thee. Heerlijke recepten worden afgewisseld met prachtige sfeerfotografie van Turkije.

Van linzen- en yoghurtsoep tot börek en van mezze, dolma en köfte tot baklava en lokum: dit zijn de Turkse gerechten die je niet mag missen.

HILAL KAYIS is ondernemer in hart en nieren. Samen met haar man stond ze als chef-kok aan het roer van twee Turkse restaurants in Rotterdam. Tegenwoordig geeft ze kookworkshops, is ze SvH-leermeester en conceptontwikkelaar in de horeca.

Specificaties

  • Uitgever
    Fontaine Uitgevers
  • Druk
    1
  • Verschenen
    okt. 2023
  • Bladzijden
    192
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • Afmetingen
    252 x 195 x 21 mm
  • Gewicht
    787 gram
  • EAN
    9789464042634
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

Toscanini: pasta

Toscanini: pasta

Maud Moody
€ 35,00
Simpel

Simpel

Yotam Ottolenghi
€ 33,99
Pien laat haar eten zien - vol. 2

Pien laat haar eten zien - vol. 2

Pien Wekking
€ 26,99
5 Ingrediënten Mediterraan

5 Ingrediënten Mediterraan

Jamie Oliver
€ 33,99
Brutto

Brutto

Russell Norman
€ 34,99
De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€ 25,99