• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Plant-Based Foods: Ingredients, Technology and Health Aspects

Plant-Based Foods: Ingredients, Technology and Health Aspects
Plant-Based Foods: Ingredients, Technology and Health Aspects

Plant-Based Foods: Ingredients, Technology and Health Aspects

Hardback / gebonden | Engels
  • Leverbaar, levertijd is 10-15 werkdagen
  • Niet op voorraad in onze winkel
€ 184,95
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

Novel plant-based product formulations, production and results of recent studies are examined in detail in this book.

Plant-based products are mainly alternatives to dairy and meat products, and this text includes comprehensive chapters on meat substitutes and plant-based non-dairy products.



Dr. Alev Yüksel AYDAR is a Professor in the Department of Food Engineering at Manisa Celal Bayar University in Manisa, Turkiye

Specificaties

  • Uitgever
    Springer International Publishing AG
  • Verschenen
    apr. 2023
  • Genre
    Levensmiddelentechnologie
  • Afmetingen
    235 x 155 mm
  • EAN
    9783031274428
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Engels

Gerelateerde producten

EU Food Law Handbook

EU Food Law Handbook

Bernd van der Meulen
€ 107,91
De banaan

De banaan

Gert Kema
€ 12,50
Hoe smaakt het?

Hoe smaakt het?

Garmt Dijksterhuis
€ 19,95
The future of food

The future of food

Jorg Snoeck
€ 29,99
Proeven van succes

Proeven van succes

Joep Brinkman
€ 99,00