• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Soep van Sam & Joris

52 kleurrijke recepten voor het hele jaar

Joris Bijdendijk & Samuel Levie

Alle bindwijzen en edities

  • Hardback / gebonden

    2022

    € 25,00

Soep van Sam & Joris

52 kleurrijke recepten voor het hele jaar

Joris Bijdendijk & Samuel Levie

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen tijdens openingsuren.
€ 25,00
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

Soep van Sam & Joris is een heruitgave van het soepboek SNERT, uitgebreid met 12 nieuwe soepen.


Bij Samuel en Joris is soep de vaste gast in veel herinneringen: een troostende kom bouillon als ze ziek waren, dampende koppen of koude gazpacho als er iets te vieren was of een hete mok soep na het schaatsen. Of die eerste keer dat ze als jonge koks hun eigen visbouillon maakten, magisch hoe je met graten en garnalenkoppen zoiets waanzinnigs kunt produceren...


De afgelopen jaren nam hun gezamenlijke liefde voor soep buitensporige proporties aan. Naast dit kleurrijke soepboek waren ze betrokken bij een giga Vrijheidsmaaltijd, die bestond uit tienduizend porties pompoensoep, en lanceerden ze hun eigen SNERT en drie andere soepen in blik. Dit boek met 52 recepten is een ode aan soep in al haar verschijningsvormen, er hoeft geen week meer voorbij te gaan zonder een lekkere kom.



Chef Joris Bijdendijk kookte in acht jaar tijd drie Michelinsterren bij elkaar. Voor Bridges in 2014, RIJKS in 2017 – waarvan hij de executive chef is – en recent voor zijn in 2019 geopende restaurant Wils. Bijdendijk promoot de keuken van de Lage Landen, gekenmerkt door het gebruik van Nederlandse producten. In 2017 verscheen zijn eerste kookboek Bijdendijk. Een keuken voor de Lage Landen, waarmee hij een nominatie kreeg voor Het Gouden Kookboek 2018. In 2021 volgde zijn tweede kookboek: Bij Bijdendijk thuis. Dagelijkse kost voor iedereen. Samen met Samuel Levie bracht hij het vrolijke soepboek Soep van Sam & Joris uit. Samuel Levie is worstmaker bij Brandt & Levie, co-founder van campagnebureau Food Cabinet en columnist bij o.a. Het Parool en Trouw. Samuel schreef diverse kookboeken, waaronder De worst story, We eten thuis en Eten met Nijntje. Samen met Joris Bijdendijk bracht hij het vrolijke soepboek Soep van Sam & Joris uit.

Specificaties

  • Uitgever
    Nijgh & Van Ditmar
  • Druk
    1
  • Verschenen
    sep. 2022
  • Bladzijden
    160
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • Afmetingen
    232 x 197 x 21 mm
  • Gewicht
    682 gram
  • EAN
    9789038812076
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden
€ 34,99
Toscanini: pasta

Toscanini: pasta

Maud Moody
€ 35,00
Anna's perfecte smaken

Anna's perfecte smaken

Anna Jones
€ 34,99  € 29,99
Ovenschotelbijbel

Ovenschotelbijbel

Janneke Philippi
€ 34,99
Flavour

Flavour

Sabrina Ghayour
€ 27,50