• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
Hardback / gebonden | Engels
  • Leverbaar, de levertijd is 4-5 werkdagen.
  • Niet op voorraad in onze winkel
€ 39,50
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

This is a bread baker's handbook, with more than 50 recipes and over 200 step-by-step photographs, instructing how to make master baker Chad Robertson's legendary bread at home.

Chad Robertson is one of the founding chef/owners of the renowned Tartine Bakery in San Francisco. With his wife, Elisabeth Pruiett, he is co-author of Tartine. He trained at The Culinary Institute of American in Hyde Park, New York and was nominated for a James Beard Outstanding Pastry Chef award in 2006.

Specificaties

  • Uitgever
    Chronicle Books
  • Verschenen
    okt. 2010
  • Bladzijden
    304
  • Genre
    Kookboeken van tv-koks en beroemde chef-koks
  • Afmetingen
    263 x 223 x 37 mm
  • Gewicht
    1320 gram
  • EAN
    9780811870412
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Engels

Gerelateerde producten

Blauw's Veggie Kitchen

Blauw's Veggie Kitchen

Joke Boon
€ 29,99
Proef van het leven

Proef van het leven

Herwig Van Hove
€ 25,99
Flavour

Flavour

Yotam Ottolenghi
€ 33,99
5 Ingrediënten Mediterraan

5 Ingrediënten Mediterraan

Jamie Oliver
€ 33,99
Pien laat haar eten zien

Pien laat haar eten zien

Pien Wekking
€ 26,99
Simpel & Puur

Simpel & Puur

Sanne van Lierop
€ 27,99