0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
Nomnomnom - Gesigneerde editie
Nomnomnom - Gesigneerde editie

Nomnomnom - Gesigneerde editie

Eet jezelf gelukkig in 50 grenzeloze recepten

Dorothy Porker

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 16.00 besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen tijdens openingsuren.
€ 24,99
Omschrijving

Voorzien van handtekening van de auteur

 

Het leven is al moeilijk genoeg, eten moet fijn en leuk zijn, aldus Dorothy Porker. Haar gerechten zijn origineel, vol van smaak en staan meestal in een half uur op tafel; haar sprankelende, funky foto's zijn verrassend en niet zelden humoristisch. De recepten zijn met én zonder vlees, voor de grote, kleinere of zoete trek. Stuk voor stuk een feest op je bord en wat Dorothy betreft geschikt voor elk moment van de dag. Denk aan een Koreaans geïnspireerde tosti met gemarineerd spek en mozzarella, een zomerse cobb salad met rood fruit en blauwe kaas of een After Eight Oreo Pie. Maar ook snelle pastasauzen waarmee je eindeloos kunt variëren en het gerecht waarmee het ooit allemaal begon: lasagne.

De foodblogs en prikkelende beelden van Dorothy Porker, ook bekend als Vette Sletten, werden in korte tijd populair, onder andere bij foodprofessionals als Hiske Versprille, Ronald Giphart en Meneer Wateetons. Met een verfrissende kijk en gevoel voor compositie en kleur maakt ze van Nomnomnom een kookboek om je vingers bij af te likken. Met een voorwoord van Vanja van der Leeden, auteur Indorock (Gouden Kookboek 2019).

'Ik ben Dorothy Porker gaan volgen vanwege haar opmerkelijke gerechten, haar originaliteit, haar humor en haar culinaire brille. Nooit spijt van gehad. Fijn dat er nu eindelijk een boek is.'
Ronald Giphart

'Als je die geweldige, bijzondere en geestige foto's van Dorothy Porkers gerechten ziet, krijg je zo'n honger dat je meteen naar het fornuis rent om ze zelf te koken!'
Sylvia Witteman

'Dit is het enige Nederlandse blog dat ik religieus volg, vanwege 1. vet grappig 2. onweerstaanbaar lekker 3. supermooie foto's. En hoe heb ik ooit een leven gehad zónder linguine met gochujang, room, kaas, en extra kaas; of knapperig tofugehakt met miso? Dat ís geen leven, is het antwoord.' Hiske Versprille

'Heel, heel, soms stuit je op een foodblog dat echt vernieuwend is. Dit decennium was dat Vette Sletten.'
Meneer Wateetons

'Dorothy knows wassup! Ik ben gek op haar humoristische maar kritische blik op eten. Goed om te zien dat iemand in deze tijd zo onderzoekend en vernieuwend kan zijn.'
Per, 24 Kitchen/De Toko, Rotterdam



Dorothy Porker is het internationale online alias van Mieke Weismann (1979). Mieke is voormalig socialmediaspecialist voor onder andere MTV en Comedy Central. Ze is 'zwaar into umami', fan van de Koreaans-Amerikaanse keuken en gezegend met een rijke culinaire familiegeschiedenis (opa's rendang! oma's Indonesische gefrituurde kip!). Voor haar vernieuwende foodblog verzorgt ze zelf de receptontwikkeling, teksten, styling en fotografie en in 2020 werd ze genomineerd voor de Pink Lady Food Photographer of the Year Awards.

Specificaties
  • Uitgever
    Fontaine Uitgeverij
  • Druk
    1
  • Verschenen
    aug. 2021
  • Genre
    Algemene kookkunst en recepten
  • EAN
    2000000029979
  • Bindwijze
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

BeterBBQ - Roken doe je op hout

BeterBBQ - Roken doe je op hout

Jeroen Hazebroek
€ 15,99
Thuis

Thuis

Jonnie Boer
€ 29,95
Streetfood

Streetfood

Soenil Bahadoer
€ 25,00
Ode aan de Franse keuken

Ode aan de Franse keuken

Sacha de Boer
€ 24,99
Rauwe vis

Rauwe vis

Carrie Solomon
€ 24,99