0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Sausbijbel

Van ailoi en bordelaisesaus tot chimichurri, vigneronne- en xo-saus

Julius Jaspers

  • Leverbaar. Direct te downloaden.
€ 14,99
Omschrijving

Met meer dan 250 recepten en handige tips laat Julius Jaspers in Sausbijbel aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stap-fotografie zien hoe zelf de beste sauzen en smaakmakers maakt. Van BBQ- tot botersauzen en van dressings, olies en vinaigrettes tot aan sauzen met of voor bij groente, vlees, vis en schaal- en schelpdieren. En natuurlijk sauzen op basis van bouillon, alcohol, roux en niet te vergeten dessertsauzen, onder meer op basis van fruit, karamel en chocolade. Sausbijbel is voor zowel de beginnende kok als de gevorderde hobby-kok een verrassend en leerzaam naslagwerk.

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.

Specificaties
  • Uitgever
    Carrera
  • Druk
    1
  • Verschenen
    okt. 2021
  • Bladzijden
    20778539
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • EAN
    9789048859702
  • E-boek
    E-boek
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

Een dolgelukkig Montessorivarken

Een dolgelukkig Montessorivarken

Marjoleine de Vos
€ 29,50
Wijn als een Romein

Wijn als een Romein

Fik Meijer
€ 23,99
De snelle bakplaat

De snelle bakplaat

Rukmini Iyer
€ 25,99