• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Steak

The Whole Story

Tim Hayward

Steak
Steak

Steak

The Whole Story

Tim Hayward

Hardback / gebonden | Engels
  • Nog niet verschenen, verwacht op 2 jun. 2024
  • Niet op voorraad in onze winkel
€ 39,50
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

The ultimate guide to steak, its historical, cultural and social significance – and how to cook it

Tim Hayward is an award-winning food journalist and broadcaster, and the author of Food DIY (2013), Knife (2016), The Modern Kitchen (2017) and Loaf Story (2020). He is a regular panelist on BBC Radio 4’s The Kitchen Cabinet, frequently presents The Food Programme and in December 2018 made and presented The Gut Instinct: A Social Culture, a five-part Radio 4 series. Tim is both food writer and restaurant reviewer for The Financial Times, and winner of awards including the Fortnum and Mason Food Writer of the Year 2022 and Restaurant Writer of the Year 2024, and Guild of Food Writers awards for Food Writing and Restaurant Reviews. He is co-owner of Fitzbillies Bakery in Cambridge.

Specificaties

  • Uitgever
    Quadrille Publishing Ltd
  • Verschenen
    mei 2024
  • Bladzijden
    320
  • Genre
    Koken/eten per ingrediënt: vlees en wild
  • Afmetingen
    247 x 173 mm
  • EAN
    9781837831005
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Engels

Gerelateerde producten

The butcher

The butcher

€ 16,99
Smokey Goodness Brand New BBQ

Smokey Goodness Brand New BBQ

Jord Althuizen
€ 32,99
Wildbijbel

Wildbijbel

Peter Klosse
€ 34,99
BBQ-Tijd

BBQ-Tijd

Susan Aretz
€ 29,99
Eat this meat

Eat this meat

Blendbrothers
€ 26,99
Worstbijbel

Worstbijbel

Meneer Wateetons
€ 34,99