0

Stoofbijbel

van hachee tot hazenpeper en van lapskaus tot ossobuco

Julius Jaspers

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 21 uur besteld, de volgende dag geleverd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen tijdens openingsuren.
€ 31,99
Omschrijving

Stoofbijbel is hét naslagwerk voor de stoofliefhebber

Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe.

Meer dan 150 stoofrecepten
Heldere how-to's en technieken
Duidelijke stap-voor-stapfoto's
Uitleg van benodigdheden en -begrippen

'Goed voorbereiden, de hitte zijn werk laten doen en vaak een stuk later regenereren (een mooi woord voor opwarmen), waarbij je gelijk proeft dat de smaken nog beter zijn geworden. Op mijn lijf geschreven dus, dit thema!'



Julius Jaspers (1962) is een bekend gezicht in de culinaire wereld. Zo was hij jurylid bij de programma's 'Topchef' en 'Masterchef' en is hij eigenaar van restaurant 'HappyHappyJoyJoy' in Amsterdam. Met zijn onuitputtelijke kennis over het barbecueën - die hij deelt in zijn boeken BBQbijbel en Simple Smart BBQ - mag Julius zichzelf gerust master van de barbecue noemen.

Specificaties
  • Uitgever
    Carrera
  • Druk
    1
  • Verschenen
    okt. 2019
  • Bladzijden
    432
  • Genre
    Eten en drinken algemeen
  • Afmetingen
    219 x 162 x 45 mm
  • Gewicht
    1233 gram
  • EAN
    9789048847068
  • Bindwijze
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

Jamie's VEG

Jamie's VEG

Jamie Oliver
€ 29,99
Home Made Basics

Home Made Basics

Yvette van Boven
€ 39,99
Italiaanse keuken

Italiaanse keuken

Kate Whiteman
€ 10,00
Burgers & BBQ Bites

Burgers & BBQ Bites

Jord Althuizen
€ 22,50